Workshop Talentbewust werken

Ben jij ook een harde werker? Vind je dat het altijd beter kan? We streven ernaar om te voldoen aan (onze eigen) hoge normen en werken er hard voor om goed te zijn in ons vak. Daarmee bereiken we veel; we zijn goed in wat we doen en hebben er plezier in. Het kost ons echter verdomd veel energie en tijd.

Zou het niet prachtig zijn om meer te ontspannen, minder hard te werken en toch meer te bereiken? Dat kan! Door te werken vanuit overvloed; jouw unieke talent.

Het is een vaardigheid waar we zo vanzelfsprekend goed in zijn, dat we vaak niet eens meer merken hoe bijzonder en krachtig deze competentie is. Het inzetten van ons talent kost geen enkele moeite en dus hebben we de neiging om het te bagatelliseren: “dat kan toch iedereen?!”

“Het volgen van de innerlijke stem van ons talent vraag een bewust gekozen leerproces”

Uit “Leef” van Jan de Dreu

Wat heb jij moeiteloos te geven vanuit je talent? In deze workshopserie ga je ervaren wat jouw talent is. We onderzoeken welke (onbewuste) normen je nastreeft en de gedragspatronen die je ervan weerhouden om te werken vanuit overvloed. De nadruk in de workshops ligt op lichaamsbewustzijn; je fysieke ervaring en je emoties. Uitermate geschikt als je veel met je hoofd werkt en de neiging hebt om je gevoel te analyseren. Door fysieke oefeningen uit de yoga, dans, stembevrijding en meditatie, oefenen we ons bewustzijn. Je leert om meer te bereiken door minder te doen. Dat is goed voor je gezondheid, de kwaliteit van je werk, het kost minder energie en geeft meer plezier.

Praktische informatie:

  • Frequentie: 7 x een ochtend
  • Wanneer: uitgesteld i.v.m. Corona. Nieuwe data volgen
  • Tijd: 9:30-13.00 uur
  • Locatie: De open ruimte, Almere Routebeschrijving | De Open Ruimte
  • Prijs: € 395,-

*Als de prijs een doorslaggevend bezwaar voor je is, neem dan contact op. Dan zoeken we samen een eventuele oplossing.

Wil je meer informatie en/of op de hoogte worden gehouden van de nieuwe data? Laat het weten via de mail

Maatregelen i.v.m. Corona: Stem van verbinding houdt zich aan de landelijke maatregelen. Daarbij is de aanname dat er in maart 2021 de workshops fysiek kunnen plaatsvinden. In de oefenruimte kan 2-3 meter afstand van elkaar worden gehouden, de ruimte wordt regelmatig geventileerd en schoongemaakt. Wijzigingen van de landelijke regelgeving, kunnen leiden tot een aanpassing van het programma. In dat geval wordt je persoonlijk geïnformeerd.